Maisto netoleravimo tyrimas atliekamas iš kraujo mėginio, nustato organizmo įsijautrinimą 216 maisto produktų ir priedų.

  • Atliekamas iš veninio kraujo.
  • Prieš atliekant tyrimą nebūtina specialiai pasiruošti – galima valgyti, gerti, vartoti medikamentus. Tyrimo rezultatams tai įtakos neturi.
  • Rezultatai pateikiami pacientams patogia forma: pagal imuninės reakcijos stiprumą ir maisto kategorijas.
  • Tyrimas atliekamas kasdien, atsakymas pateikiamas per 3 darbo dienas.
  • Tinka vaikams nuo 2 m. amžiaus.

myfoodprofile 216 nustato reakciją šioms produktų grupėms:

Daržovės

artišokas, smidras, bambuko daigai, raudonasis burokėlis, chalapos paprika, brokolinis kopūstas, briuselinis kopūstas, morka, valgomasis maniokas, žiedinis kopūstas, salieras, lapinis burokėlis, cikorija, kininis kopūstas, sultenė, ilgavaisis agurkas, baklažanas, pankolis, baltasis gūžinis kopūstas, hokaido moliūgas, topinambas, lapinis kopūstas, porų mišinys
(poras, laiškinis česnakas), lapinių salotų mišinys (traškiosios salotos, gūžinės salotos), grybų mišinys 1 (austrių grybas, valgomasis dantetis, valgomoji voveraitė), grybų mišinys 2 (rudakepuris aksombaravykis, tikrinis baravykas), alyvuogės, svogūnų mišinys (svogūnas, valgomasis svogūnėlis), bulvė, ridikėlis, raudonasis gūžinis kopūstas, gražgarstė, savojinis kopūstas


Riešutai ir sėklos

Migdolai, bertotelijų riešutai, anakardžių riešutai, šalavijo sėklos, kokoso riešutas, kolamedžio riešutas, linų sėmenys, lazdynų riešutai, kanapių sėklos, makadamijos riešutas, žemės riešutas, kedrinės pinijos, pistacijų riešutai, aguonos, sezamų sėklos, saulėgrąžų sėklos, kaštainiai, graikiniai riešutai


Ankštiniai augalai

Pupelių mišinys (žalioji ankštinė pupelė,baltoji pupelė, daržinė pupelė), paprastoji pupa, sėjamasis avinžirnis, lęšiai, spindulinė pupuolė, žirniai, soja


Vaisiai

Obuolys, abrikosas, avokadas, bananas, gervuogės, mėlynės, vyšnios, spanguolės, serbentų mišinys (raudonasis serbentas, juodasis serbentas), datulės, figos, ožerškio uogos, agrastai, greipfrutas, vynuogių mišinys (mėlynoji vynuogė, baltoji vynuogė, razina), kivis, citrina, žalioji citrina, ličis, mandarinas, mangas, melionų mišinys (sėjamasis melionas, raukšlėtasis melionas), šilkmedžio vaisius, nectarine, orange, papaya, persikas, kriaušė, ananasas, slyva, granatas, avietės, rabarbaras, erškėtuogės, braškės, arbūzas


Žuvis ir jūros gerybės

Ančiuvis, karpis, ikrai, menkė, krabas, upinis vėžys, ungurys, dorada, juodadėmė menkė, silkė, omaras, skumbrė, jūrų velnias, jūrinis ešerys, aštuonkojis, austrė, lydeka, lašiša, sardinė, vilkešeris, krevetės, jūrų liežuvis, plokščioji vingrūnė (spirulina), kalmaras, kardžuvė, upėtakis, tunas, otas, moliuskas „vongole veraci“


Mėsos produktai

vištiena, antiena, ožkiena, žąsiena, naminė patarška, arkliena, aviena, strutiena, kiauliena, putpelė, triušiena, stirniena, kalakutiena


Pieno produktai ir kiaušiniai

Beta-laktoglobulinas, sviestas, kamambero sūris, kazeinas, grūdėtoji varškė, karvės pienas, varškė, baltymas (vištos kiaušinio), trynys (vištos kiaušinio) ementalio sūris, ožkos pienas/sūris, kefyras, mocarela, lydytas sūris, avies pienas/sūris, jogurtas


Grūdai be glitimo ir alternatyvus maistas

Burnotis, grikių miltai, kukurūzai, soros, bolivinė balanda, ryžiai


Glitimo turintys grūdai

Miežių miltai, kietųjų kviečių miltai, glitimas, avižų sėlenos, ruginiai miltai, speltos miltai, kvietiniai miltai


Žolelės ir prieskoniai

Anyžius, bazilikas, laurų lapai, ramunėlė, kaparis, kajeno paprika, aitrioji paprika, cinamonas, kvapnusis gvazdikėlis, kalendra, kuminas, karis, krapai, česnakas, imbieras, apynys, krienas, saldymedžio šaknis, mairūnas, mėtų mišinys (pipirmėtė, mėta), garstyčių sėklos, muskato riešutas, raudonėlis, petražolė, pipiras (juodasis, baltasis), rozmarinas, šafranas, šalavijas, peletrūnas, čiobrelis, vanilė


Įvairūs

Agaras, tikrasis alavijas, kepimo milteliai, juodoji arbata, saldžiųjų ceratonijų miltai, kakavos pupelės, kava, žalioji arbata, medus, rapsų sėklos, dygminų aliejus, mielių mišinys (kepimo, alaus mielės)


Jei tyrimas parodė teigiamą reakciją kuriems nors produktams, eliminuodami juos iš savo mitybos* galite ženkliai pagerinti savo savijautą. Patarimų, kaip keisti netoleruojamus maisto produktus, gausite atlikę tyrimą. 

Prieš ženkliai keičiant mitybą rekomenduojama pasitarti su savo gydytoju, dietologu arba mitybos specialistu

Skirk laiko savo sveikatai!

Registracija